MARCO SPELTEN - WEBSITES - TARIEVEN - AGENDA - CONTACT - LAATSTE FOTO'S

Actiefotografie is een professioneel in sportfotografie gespecialiseerde eenmanszaak die gerund wordt door Utrechter Marco Spelten, nu wonende in Emmeloord. De focus ligt voornamelijk op korfbal, hoewel u Actiefotografie ook bij andere sportevenementen kunt tegenkomen. Zo was Actiefotografie namens NOC*NSF aanwezig bij de World Games in Birmingham, Alabama in de zomer van 2022 en namens de internationale korfbalbond bij het WK korfbal in Taiwan in 2023.

Eerdere grote evenementen waar Actiefotografie als toernooifotograaf aanwezig was waren het WK korfbal in 2015 en 2019, het EK korfbal in 2016, 2018 en 2021 en de World Games in 2017. Ook was Actiefotografie jaarlijks aanwezig tijdens het WK ijshockey tussen 2006 en 2019.

Actiefotografie werkt regelmatig in opdracht van bonden, zoals IKF, KNKV, KBKB en IJshockey Nederland. Hij heeft in het verleden korfbalfinales gefotografeerd in Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland en Portugal. Voorts was hij als fotograaf actief in Canada, de VS, Zuid Afrika, Oekraine, Frankrijk, Tsjechische Republiek, Liitouwen, Estland, Letland, Hongarije, Oostenrijk, Noorwegen, Taiwan, Spanje en Polen. 

Naast actiefoto's is Marco Spelten gespecialiseerd in portret- en teamfotografie voor sportselecties. Zie daartoe www.teampresentatie.nl.

Albums op Facebook